Historie og et navn der forpligter…. Helt enkelt fantastisk!

Denne meget smukke gård "Buitenverwachting" som oversat til engelsk betyder "beyond expectation" ligger på de østvendte skråninger af det prægtige Constantiabjerg og var engang en del af Constantia Estate, en stor vingård etableret af Simon van der Stel, den første guvernør af den Nye Hollandske Koloni på Afrikas sydspids i 1700 tallet.

Det kræver en ekstaordinær indsats alene at leve op til navnet og den historiske arv. Det klarer folkene bag gården dog på bedste vis, hvilket til stadighed bevises gennem produktion af en række flotte, komplekse og meget smagfulde vine. Hvidvinene specielt har ikke blot vundet store internationale priser, men også en uforbeholden loyalitet blandt mange vinelskere som betragter Buitenverwachtings hvidvine som den absolutte top.

Selve gården drives med en passion og et engagement for helheden i vindyrkning der kun kan afkræve respekt og ordret kompromis kender man ikke her. Gården er i sig selv noget af det smukkeste man finder i vinområderne og vi kan kun anbefale et besøg og måske forkæle sig selv med en frokost i den særdeles gode restaurant som gården også rummer. Læs mere på www.buitenverwachting.co.za

Se alle vores produkter fra Buitenverwachting her.