Protea Vin

Shop

Vingårde – Strandveld Vineyards

STRANDVELD VINEYARDS

Sydafrikas sydligst beliggende vingård

Området har en helt speciel og barsk natur og det kølige klima og den unikke beliggenhed af vinmarkerne giver basis for produktion af ganske specielle og interessante vine.

Conrad Vlok er vinmageren der på intelligent og uhøjtidelig vis frembringer de intense og gavmilde smagsindtryk i vinen som den langsomme modning af druerne i dette kølige kystområde bidrager med. Dette kombineret med relativt lav alkoholindhold i de fleste af vinene, viser en helt anden side af sydafrikansk vin end de typiske tungere vine fra de traditionelle vinområder længere nordpå.

Gården har to serier: Strandveld er førstevinen. Alle vine fra Strandfeld fremstilles af specielt udvalgte vinstokke. Men nogle få tusinde flasker produceres udelukkende på basis af de allerfineste druer som på helt unik vis udtrykker det specielle terroir vinene gror i. Vinene er det ultimative udtryk for stedet og tidspunktet for deres tilblivelse. Som Conrad Vlok siger: Det er ganske enkelt, det bedste vi kan producere.

Andenvinen hedder First Sighting som refererer til de visioner der inspirerede portugiserne til at finde en søvej til Østen for at hente krydderier. I 1488 så Bartholmeu Diaz for første gang det forblæste allersydligste punkt af Afrika (first sighting). De skiftende jordtyper og den uophørlige vind fra Atlanterhavet sikrer en langsom modning, moderat udbytte og intense smagsretninger. Disse easy-drinking vine omfatter en Sauvignon Blanc, Shiraz Rosé, Pinot Noir og Shiraz og er lavet med henblik på ”drinking and enjoying” i.h.t. Conrad Vlok.

VIP RABAT

Hos Protea Vin tilbyder vi vores loyale kunder en VIP 15% rabat på vores web priser, ved køb af minimum 6 flasker.

VIP rabatten ydes ikke ved specialtilbud, som sendes ud pr. mail direkte til vores kunder.

Kontakt os venligst på info@proteavin.dk, såfremt du ønsker at blive oprettet som VIP kunde.

BEKRÆT VENLIGST

Du skal være minimum 18 år for at handle hos Protea Vin.